Skaperen. Grunderen. Entusiasten.

Respond as

 

I 1995 bygget jeg opp selskapet RESPOND (nå Gosh RESPOND). Selskapet ble raskt en suksess i markedet for firmagaver og reklame med blant annet mange av de store oljeselskapene som kunder. Det var en tid med full trøkk og mye gøy! Masse videreutvikling innen forretningsutvikling, markedsføring, strategi, salg, økonomi, personal, design, idéutvikling og det å ha ansvar for både ansatte og kunder. Selskapet er nå en av de ledende i profilbransjen i Norge. www.respond.no

Sansenes Hus

 

Sansenes Hus – et initiativ for Stavanger som skapte stor debatt og engasjement i Stavanger Aftenblad over lang tid i 2002. I et prosjekt sammen med Yahiya Hansen gjorde jeg et omfattende arbeid med idè og konseptutvikling for bruken av Tollpakkhuset som hadde stått tomt i flere år. Arbeidet ble gjort på eget initiativ og som et bidrag til byen vår. De daværende leietakerne av Tollpakkhuset var lite villige til samarbeid og dermed ble hele prosjektet med tegninger og alt gitt til pressen. Debatten ble  åpen for byens befolkning. Politikere, ordfører og meningmann heiet på oss men likevel skulle det ta år før det ble liv i Tollpakkhuset. Og idéen om Norsk Matmuseum til Stavanger gjenstår enda å virkeliggjøre…

mer...

CigarGirlsClub

 

For en suksess-historie det ble… et flott nettverk av ressurssterke kvinner fra ulike deler av næringslivet…. det begynte med en enkel nettside snekret sammen en natt av Susanne…med en visjon og en lov…. ja, slik kan det gå når Anti-røykeren med stor A starter en sigarklubb for kvinder…. Hele tre CigarGirls kalendere ble det og mye gøy før klubben sluttet av mens leken ennå var god….

 

mer...

Klemmesirkelen

 

Folk kom ens ærend inn i butikken for å få eller gi en klem. Varm i hjertet og med et salig smil gikk de ut igjen :) Det var fantastisk! Konseptet "klemmesirkel" er genialt og bør innføres både på sykehjem, skoler, på tilfeldige fortau og ellers hvor det trengs. Prinsippet er enkelt. Dersom du har lyst på en klem så går du inn i klemmesirkelen. Dersom du ser noen står i klemmesirkelen kan du gå inn i den å gi vedkommende en klem. Gjerne uten et ord. Uten å kjenne hverandre. Det er gøy og det er enkelt å spre litt glede!

Ta kontakt med meg for å få oppskriften på en ekte klemmesirkel :)

Ormøy Huset

 

I prosjekt Ormøyhuset bestemte jeg meg for å gjøre et kunst-, leke- og bo-prosjekt utav et koselig gammelt tømmerhus ytterst ute på Ormøy. I dette prosjektet fikk jeg hjelp av kunstneren Randy Naylor. Ormøy ligger kun ti minutter fra Stavanger sentrum og er den ytterste øyen av seks øyer med seks broer over. Huset ble presentert på “Sånn man reder” på TV-vest og TV-Norge samt i Rogalands Avis.

 

mer...